Тухлен апартамент за продажба на Лятно кино Тракия.

149990
chevron-left
chevron-right
Варна, Зимно кино Тракия
100 m²
4-стаен
7 етаж
Оферта № 17903
Полуобзаведен
1979

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ, РЕАЛНА КВАДРАТУРА, ЧЕТИРИ САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ, СЛЪНЧЕВ...
Home place недвижими имоти Ви предлага тухлен апартамент в един от най- предпочитаните и устроени райони в гр. Варна, в непосредствена близост до Макдрайв. Имотът е разположен на ет.7/8 с асанс., напълно покрит от горния етаж. Разпределението е, както следва> обширен коридор, подходящ за разположение на всички нужни мебели, ГОЛЯМ хол с тераса, две спални, отделна кухня, която може да се обедини с хола при желание от страна на конкретния купувач, перално, килер, два самостоятелни санитарни възела. Жилището е много слънчево, топло и панорамно, отоплява се посредством камина с водна риза. Апартаментът е без подобрения и има нужда от осъвременяване, но е с потенциал и би могъл да се превърне в отличен семеен дом, ВЪТРЕШЕН, БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ. Прилежащо избено помещение.
Районът е с отлична инфраструктура и социална среда- детски и учебни заведения, търговски и Административни сгради, Молове, места за отдих и забавления и уреден транспорт до всяка част на града.
Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing