Тристаен тухлен апартамент в кв. "Вл. Варненчик"

72210
chevron-left
chevron-right
Варна, Владиславово
87 m²
3-стаен
5 етаж
Оферта № 17122
2023

'Home place'|недвижими имоти предлага на вниманието Ви апартамент в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна.

Имотът Представлява : Широко входно антре, ПРОСТОРЕН И СЛЪНЧЕВ дневен тракт с кухненска част в него място за мека мебел и кът за хранене с излаз към тераса, слънчева спалня с излаз към тераса, втора детска стая, две санитарни помещения и складово помещение/изба.

Статут - апартамент

Сградата се отличава с модерна и изчистена визия и функционално архитектурно решение, в съчетание с прецизно строителство и висококачествени материали.

Апартаментите, ще бъдат построени в степен на завършеност по БДС
/шпакловка, замазка, ел, ВИК и входна врата/.
Общите части на сградата, ще бъдат луксозно изпълнени. Подово покритие от гранит, алуминиеви парапети, италиански осветителни тела и високо технологичен асансьор LIFTKOM за 6 лица.
Дограмата е петкамерна от PVC с двоен стъклопакет и висококачествени стъкла енерджи.
Фасадата, ще бъде изпълнена с 10см. топлоизолационен пакет.
На разположение на собствениците, ще бъде озеленен вътрешен двор.
Има закрити и открити паркоместа.
 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 17122

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing