Тристаен тухлен апартамент в кв. Чайка

180000
chevron-left
chevron-right
Варна, Чайка
105 m²
3-стаен
4 етаж
Оферта № 20008
Полуобзаведен
2003

ТОП ЛОКАЦИЯ! ТУХЛА 2003Г.-РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ВЪТРЕШЕН АПАРТАМЕНТ, БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ! ИЗЛОЖЕНИЕ-ЮГ/ЗАПАД! ПРОСТОР И ЗЕЛЕНИНА!
 'HOME PLACE'-недвижими имоти, предлага на вниманието Ви имот - 105 кв.м. с общите части, 4-ти ет. от 6, с отлично поддържани общи части и контролиран достъп. Жилището се състои от коридор, ГОЛЯМ хол на естествен паркет, две УЮТНИ спални също на паркет в отлично състояние, всички стаи са с излаз на тераса, две санитарни помещения. Имотът е в общо добро състояние, поставени са ПВЦ дограми, паркет в отлично състояние, но се нужда е от осъвременяване! Сградата е ситуирана в един от най-предпочитаните райони на град Варна, в близост до МОРСКАТА ГРАДИНА, детски и учебни заведения, търговски обекти. 

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД-20008

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing