ТРИСТАЕН ТУХЛЕН АПАРТАМЕНТ - ГЕНЕРАЛИТЕ

165000
chevron-left
chevron-right
Варна, Чаталджа
120 m²
4-стаен
7 етаж
Оферта № 13603
Обзаведен
2003

ТОП ЛОКАЦИЯ! АСАНСЬОР В СГРАДАТА! ЧИСТА ПЛОЩ - 91 КВ.М + ИЗБЕНО ПОМЕЩЕНИЕ 6,10 КВ.М + СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ НА ЕТАЖА С ОТДЕЛЕН ВХОД, УДОБНО ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ С ЛЕСЕН ДОСТЪП!
Всички стаи са големи, слънчеви и просторни, а гледката от двата балкона е уникална! Разположението е: просторен хол с трапезария и кухня в голямо общо помещение. Към тях е отделен кът с двойно легло и голям гардероб, който с плъзгаща врата остава скрит през деня. Разполага с 2 отделни спални (детски стаи) с правилна форма и размер. Всички стаи са изключително слъчневи и всяка от тях има излаз към балкон, пред който се открива просторна панорама. На покрива на сградата е монтиран слънчев бойлер. Сградата е в експлоатация от 2003г, с добре поддържани общи части, а районът е изключително привлекателен - в близост - училища, пазар, супермаркети, бърз достъп до градски транспорт.

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 13603

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing