ТРИСТАЕН ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ ЗА ПРОДАЖБА С ФРОНТАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА.

173000
chevron-left
chevron-right
Варна, област, к.к.Златни пясъци
124 m²
3-стаен
6 етаж
Оферта № 13218
Необзаведен
2006

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ, СПОКОЙНО МЯСТО, ПАНОРАМА МОРЕ И ГОРА...

Home place имоти Ви предлага отлични апартаменти за продажба в затворен комплекс в непосредствена близост до Златни Пясъци. Комплексът е разположен близо до прекрасното крайбрежие на Черно море, в тих и спокоен район, само на 200 метра от плажа, на място, което ще ви зареди с приятно настроение, а бистрата морска вода ще ви разхлади в жарките летни дни. Съчетанието на море и столетна гора ще Ви помогне да се насладите на невероятна почивка и пълен релакс.

Всички апартаменти са завършени до ключ , с оборудвани мокри помещения. Някои от жилищата са напълно обзаведени.

Съоръженията на комплекса включват: собствен басейн, място за паркиране и 24-часа охрана.

Повечето жилища са ориентирани към морето и предлагат ПРЕКРАСНИ ГЛЕДКИ. Конкретният дом е разположен на ет.6 от 7 с асанс., 124кв.м. и е със следното разпределение> обширен коридор, ГОЛЯМ дневен тракт с обособена кухненска и зона за отдих, две спални с правилна форма, две комбинирани сервизни помещения и тераса с излаз и от тритете стаи. Ако желаете да живеете на това живописно, тихо и спокойно място и имате допълнителни въпроси се свържете с мен на тел. 0887 483 012 консултант продажби- Зорница Димитрова КОД- 13218 Предлагаме и друг тристаен апартамент в същата сграда.

Ние ще бъдем с Вас от самото начало до финализирането на успешната Ви сделка.

Гарантираме за коректност, компетентно и професионално отношение, както и за изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing