Тристаен, панорамен апартамент за продажба в кв. Виница.

142000
chevron-left
chevron-right
Варна, Виница
109 m²
3-стаен
3 етаж
Оферта № 19819
Необзаведен
2024

СПОКОЙНА СРЕДА, ЧИСТ ВЪЗДУХ, ПАНОРАМНА ГЛЕДКА...

Home place недвижими имоти има удоволствието да Ви предложи ПРОСТОРЕН, тристаен апартамент в новоизграждаща се жилищна сграда, на Компания с утвърдено име и много реализиране обекти. Конкретната кооперация е разположена в кв. Виница, а районът е все по- предпочитан от млади семейства тъй, като предлага спокойна среда, простор и чист въздух в съчетание с всички необходими удобства за пълноценен живот.

Имотът ще бъде разположен на ет.3/4 с асанс. и се състои от коридор, ГОЛЯМ дневен тракт с обособена кухненска зона, две спални с нормални размери, килер/ перално /, комбиниран санитарен възел и тераса. От жилището ще се разкрива прекрасна, морска панорама, статут на апартамент, ВЪТРЕШЕН ЗА ЕТАЖА, ИЗЦЯЛО ОРИЕНТИРАН НА ЮГ, с прилежаща изба. Степен на завършеност- БДС, с опция и за изпълнение- ДО КЛЮЧ. Продават се паркоместа или гараж по избор на конкретния купувач..

В този проект ще бъдат вложени технологии и строителни материали от последно поколение, отговарящи на всички Европейски стандарти и норми за качество. Срокът на актуване / А- 16 / е предвиден за месец декември 2024г.

За допълнителна информация или оглед старши консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 19816

Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing