Тристаен, обзаведен апартамент за продажба на Лятно кино Тракия.

139000
Варна, Лятно кино Тракия
104 m²
3-стаен
7 етаж
Оферта № 1069
Обзаведен
2007

КОМУНИКАТИВЕН РАЙОН, СЛЪНЧЕВ, ГОТОВ ЗА ЖИВЕЕНЕ...
Home place недвижими имоти Ви предлага отличната възможност за покупка на тристаен апартамент в сграда с А-16.
Конкретният дом е разположен на ет.6/7 с асанс., във вход с контролиран достъп и отлично поддържани общи части. Разпределението е, както следва-   коридор, ПРОСТОРЕН дневен тракт с обособена кухненска зона, с вградена кухня и място за отдих и мека мебел с чудесна тераса, две спални с обща тераса и панорамен изглед, килер, баня и санитарен възел. Имотът се продава напълно оборудван и обзаведен. Има възможност за паркиране във вътрешния двор на сградата.
Жилището се намира в близост до главни пътни артерии и удобни транспортни връзки. Районът е с отлична социална среда и инфраструктура- детски и учебни заведения, търговски обекти, места за отдих и забавления. Около кооперацията има въздух и простор. Имотът е разположен в модерна нова сграда в близост до Денталния факултет.

За допълнителна информация или оглед старши консултант- продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 1069

Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing