Тристаен апартамент за продажба в Гръцка махала.

124000
Варна, Гръцка махала
84 m²
3-стаен
6 етаж
Оферта № 17195
Необзаведен
2023

ПРЕДПОЧИТАНА ЛОКАЦИЯ, ИЗГРАДЕН ГРУБ СТРОЕЖ...
Home place недвижими имоти Ви предлага тристаен апартамент в новоизграждаща се жилищна кооперация с подписан вече А-14, на строителна компания с утвърдено име на пазара и много реализирани обекти. Имотът е разположен на 6-ти етаж от 7 етажна сграда, напълно покрит от горния , която ще бъде снабдена с асанс. контролиран достъп и луксозно изпълнени общи части. Разпределението е, както следва> коридор, ПРОСТОРЕН дневен тракт с обособена кухненска зона- 27кв.м., две спални 10кв.м. и 11кв.м., общо мокро помещение и тераса пред дневната. Степен на завършване- БДС, с опция за довършване до ключ.
За допълнителна информация или оглед старши консултант продажби- Зорница Диитрова 0887 483 012 КОД- 17195 НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС, ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШАТА КОМПЕТЕНТНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛНО И КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС НА ПОКУПКАТА.

Гарантираме за коректност, компетентност и професионално отношение, както и за изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing