Тристаен апартамент в кв. Трошево.

130000
chevron-left
chevron-right
Варна, Трошево
90 m²
3-стаен
5 етаж
Оферта № 20468
Необзаведен
1985

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА , ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ, САНИРАН БЛОК, РЕАЛНИ ПЛОЩИ, ЧЕТИРИ САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ...ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ!

Home place недвижими имоти Ви предлага ПРОСТОРЕН апартамент в един от най- динамично развиващите се райони на града- кв. Трошево. Имотът е разположен на ет.5-ти етаж от 14 етажна сграда, в поддържан вход с два асанс. и контролиран достъп. Разпределението е коридор, ГОЛЯМ хол с излаз на тераса, две спални, кухня- трапезария също с излаз на тераса, баня и санитарен възел в отделни помещения, дрешник, избено помещение.
Жилището е с подменена ПВЦ- дограма, без други подобрения, но с потенциал и с възможност за функционално преобразуване на площите. Имотът е с централно парно отопление и топла вода. Районът се характеризира с отлична инфраструктура, транспортни връзки, детски и учебни заведения и социална среда, в непосредствена близост са МОЛ-Варна, Кауфланд и всичко необходимо за удобен начин на живот на съвременния човек. В околоблоковото пространство има паркоместа-новоасфалтирани, детски площадки и игрища.

За повече информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 код- 20468

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing