Тристаен апартамент в кв. Младост

113000
chevron-left
chevron-right
Варна, Младост 2
68 m²
3-стаен
9 етаж
Оферта № 22199
1980

Home place недвижими имоти Ви предлага преустроен двустаен апартамент разположен на 9 последен етаж. Покривът на сградата е ремонтиран 2022г от фирма, с гаранционни условия.
Апартамента е с централно парно и топла вода. Напълно е ремонтиран, като са сменени Ел, ВиК, врати, настилки, стените са боядисани с венецианска мазилка.
 Конкретният имот се състои от коридор, дведневна(изток), кът за пералня, завършена до ключ баня с тоалет, две спални ( запад), тераса, прилежащо избено помещение.
Жилището е в отлично състояние , след основен ремонт, ВЪТРЕШНО ЖИЛИЩЕ , БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ. СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ В ОКОЛОБЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО. Районът е с отлична социална среда и инфраструктура- детски и учебни заведения, търговски обекти и удобен транспорт до всяка точка на града.

 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД -22199

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing