Тристаен южен апартамент в кв. Левски

118900
Варна, Левски
62 m²
3-стаен
6 етаж
Оферта № 22012
Полуобзаведен
1982

ТРИСТАЕН ЕДНОПОСОЧЕН АПАРТАМЕНТ С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! СРЕДЕН, СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН! РЕАЛНИ ПЛОЩИ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАРКИРАНЕ! Предлагаме на вниманието Ви, апартамент разположен на 6-ти етаж от 8 етажна сграда, Подменени ПВЦ дограми, входна блиндиходна врата. Имотът се
намира в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна, характеризиращ се с тревни площи, зеленина и простор, свободно паркиране в широки околоблокови пространства. Отлично изградена инфраструктура, в непосредствена близост се намират детска градина, детски площадки, училище, супермаркети, пазар, спирки на градския транспорт до всяка точка на града.

Разположението на имота е както следва : широк Г-образен коридор, СЛЪНЧЕВА дневна с излаз на тераса, ПРОСТОРНА спалня с излаз на тераса, кухня-трапезария с усвоена тераса, санитарно помещение, изба. Жилището е подходящо както за живеене, така и сза инвестиция с цел отдаване под наем. Имотът се нуждае от реновиране , според нуждите и желанието на клиентите, но би могъл да се преустрои в апартамент с две спални и дневна .

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984
КОД - 22012
Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing