Тристаен апартамент с Г-образна кухня

90000
chevron-left
chevron-right
Варна, Кайсиева градина
74 m²
3-стаен
3 етаж
Оферта № 19519
Полуобзаведен
1988

ТОП ОФЕРТА! НОВ ПАНЕЛ! СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН! Г-ОБРАЗНА КУХНЯ! БЕЗ ПРЕХОД, СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ! ТЕЦ централно парно.
Предлагаме на вниманието Ви, апартамент ситуиран на 3-ти етаж от 9 етажна сграда, в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Районът се характеризира с тревни площи, зеленина и простор, свободно паркиране в широки околоблокови пространства. Отлично изградена инфраструктура, в непосредствена близост се намират детска градина, детски площадки, училище, супермаркети, пазар, спирки на градския транспорт до всяка точка на града.

Разположението на имота е както следва :дълъг и широк коридор, СЛЪНЧЕВА дневна с излаз на тераса, ПРОСТОРНА спалня, Г- образна кухня-трапезария с излаз на тераса, две санитарни помещения, килер, изба. Подходящо както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.

 За допълнителна информация или оглед консултант продажби - Генчева 0878300984 КОД- 19519

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing