Триетажна нова къща с модерна визия в к.к. Св. Св. Константин и Елена

340000
chevron-left
chevron-right
Варна, м-т Траката
585 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 19869
Обзаведен
2019

ТОП ЦЕНА ЗА РАЙОНА! МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА ! НЕВЕРОЯТНА ПАНОРАМА! ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ! ЛУКСОЗНО МОДЕРНО СТРОИТЕЛСТВО!

Хоум плейс - недвижими имоти предлагат на вниманието Ви многофамилна жилищна сграда по БДС, направена на 5 апартамента от които единият е обзаведен напълно. Имота разполага с двор - 450кв.м., 2 гаража, и 4 паркоместа. Лесен достъп от асфалтов път на 200 М от спирка и магазини!

Отлична инвестиция, за нощувки или отдаване под наем, както и за целогодишно живеене на няколко семейства. Изложението на къщата е ЮГ / ИЗТОК / ЗАПАД
 Къщата е проектирана и изпълнена да отговаря на изискванията за висок стандарт , да осигурява комфорт, спокойствие и модерен начин на живот!

Имота се състои от четири етажа които функционално са разпределени на три тристайни и един двустаен апартамент, като могат да бъдат преустроени във шест двустайни апартамента, всеки от които със собствено санитарно помещение.
Единият от двустайните апартаменти е напълно обзаведен и оборудван със всички необходими мебели и електроуреди за пълноценното пребиваване на новите собственици.

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 19869 

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing