Просторен, тухлен апартамент за продажба до ВИНС.

235000
chevron-left
chevron-right
Варна, ВИНС
135 m²
4-стаен
3 етаж
Оферта № 17341
Обзаведен
1980

ТОП ЛОКАЦИЯ, РЕАЛНИ ПЛОЩИ, НАПЪЛНО САНИРАН, СЛЕД ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ...
Home place недвижими имоти има удоволствието да Ви предложи ПРОСТОРЕН апартамент в сърцето на града, в непосредствена близост до ВИНС. Конкретният дом е разположен на 3- ти етаж от 12, в блок с два асанс., вход също с подменена дограма, сензорно осветление и много добре поддържани общи части. Сградата е одобрена за безплатна паспортизация и саниране по Европейска програма. Разпределние - обширен коридор, ГОЛЯМ дневен тракт с обособена кухненска част, три спални , две самостоятелни сервизни помещения и две тераси. Апартаментът е с подменени ВИК и ЕЛ. инсталации, нова ПВЦ- дограма и настилки. Предлага се напълно обзаведен, готов за живеене.
Районът се характеризира с отлична инфраструктура и социална среда, в близост са ВИНС, МОРСКАТА ГРАДИНА, детски, учебни заведения, удобен транспорт до всички зони на града, места за отдих и забавления и пешеходната зона.

За допълнителна информация или оглед старши консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 17341

Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing