Простоен панелен апартамент за продажба в района на ЖП- гара.

130500
chevron-left
chevron-right
Варна, ЖП Гара
92 m²
3-стаен
8 етаж
Оферта № 16610
Обзаведен
1985

КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ, ГОЛЕМИ ПЛОЩИ, ДОБРО ОБЩО СЪСТОЯНИЕ...
Home place недвижими имоти Ви предлага апартамент с четири самостоятелни стаи от типа нов панел / 1985г. / в района на ЖП гара. Имотът е разположен на 8-ми етаж с асанс., след ремонт на покрива и се състои ГОЛЯМ хол, с две спални, Г-образна кухня , перално помещение, баня, санитарен възел, килер, две тераси. Жилището е с подменена PVC- дограма и врати, алуминиева дограма на терасите и външна изолация, в много- добро общо състояние.
В районът има детска площадка, паркинг без синя зона, в близост до бензиностанция, Кауфланд(500м) и удобен транспорт до всяка част на града.
На 10м. пешеходно разстояние от Катедралата и Идеалния център.

Ние ще бъдем с Вас от първия оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме за коректост, компетентно и професионално отношение, както и за изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 16610

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing