Проект за жилищна сграда, до брега на морето в с. Шкорпиловци

550000
chevron-left
chevron-right
Варна, област, с.Шкорпиловци
1997 m²
Парцел
0 етаж
Оферта № 17571

Недвижими имоти Home Place продава проект за жилищна сграда, до брега на морето в с.Шкорпиловци в УПИ XXVIII18 , кв.1 от к.к. „Мечо ухо”. Парцелът е на първа линия до морето, на север и запад граничи с р.Фандъклийска. Реката преминаваща по западната и северна граници дава възможност за красиво оформление на брега, в съчетание с изграждане на малък кей за лодки. Границата с речния бряг и непосредствената близост до плажа правят мястото уникално за целия курорт. В източна посока асфалтовия път изпълнява роля на крайбрежна алея, очертаваща границата на плажната ивица. Спазени са изискванията за минимални отстояния към регулационните линии. Проекта е с Разрешение за строеж и открита строителна линия.

Сградата е ситуирана в кв.1 от к.к. „Мечо ухо”,  в землището на с.Шкорпиловци. Теренът е в УПИ XXVIII18. Парцелът е на първа линия, относително равен, като граничи на изток с асфалтов път, на юг с УПИ XXVII, а на север и запад с река Фандъклийска . В източна посока асфалтовия път изпълнява роля на крайбрежна алея, очертаваща границата на плажната ивица. Реката преминаваща по западната и северна граници дава възможност за красиво оформление на брега, в съчетание с изграждане на малък кей за лодки. Границата с речния бряг и непосредствената близост до плажа правят мястото уникално за целия курорт. Проектирана е жилищна сграда, с два входа. Сградата е шест етажна, с терасовиден етаж. Спазени са изискванията за минимални отстояния към регулационните линии. 

Проектът
Жилищна сграда е с два входа, шест етажа, и един терасовиден. Предвидени са 30 паркоместа върху открит и закрит паркинг. На партера има кафе – сладкарница и ресторант. От партера нагоре, следват 4 типови етажа и два терасовидни. Общия брой на апартаментите е 50 бр.
Спазени са изискванията за минимални отстояния към регулационните линии.

Показатели
·        Площ на УПИ – 1997 кв. м.
·        Плътност на застрояване - 30 % (ЗП 661. 81 кв. м.);
·        Озеленяване - 50 %.
·        РЗП – 5222

Особености
ОБЕМНО ПРОСТРАНСТВЕНО РЕШЕНИЕ: Сградата е разположена на сравнително равен терен.
Фасадата е разчленена от лоджии и тераси в различни форми, ажурни парапети, пиластри и колони.
КОНСТРУКТИВНО РЕШЕНИЕ: монолитна конструкция, с желязо - бетонна, безгредова конструкция. Външни зидове с тухлена зидария и външна топлоизолация.
·        МАТЕРИАЛИ: структурна мазилка, каменна облицовка, PVC дограма, ажурен метален парапет по архитектурен детайл, керемиди.
Партер
Общо са предвидени 30 паркоместа върху затревен открит и закрит паркинг. На партера ще бъдат изградeни кафе - сладкарница и ресторант.
2-5-ви етаж
Предвидени са по едно ателие, 6 двустайни и 2 тристайна апартамента с различно разпределение, квадратура и благоприятно изложения.
6-ти етаж
Предвидени са едно ателие, 5 двустайни и 2 тристайна апартамента с различно разпределение, квадратура и изложение.
7-ти етаж
Предвидени са едно ателие, 4 двустайни и 1 тристаен апартамента с различно разпределение, квадратура и изложение.
8-ти етаж
Чудесен, панорамен апартамент с две спални.

Познавайки добре нашите клиенти и техните изисквания, ние от екипа на Имоти Home Place селектираме най-добрите предложения на пазара, при най-изгодни цени, оказвайки професионални услуги и надеждна юридическа подкрепа, до успешното приключване на сделката!
Посрещаме клиенти, изпращаме приятели!

За повече информация и оглед се свържете с мен на посоченият телефонен номер и цитирайте код на обява:
№ 17571
М, Реджеб
0878300780

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing