Продава Слънчев и тих Тристаен до Делта МОЛ

147290
Варна, Младост 2
114 m²
3-стаен
2 етаж
Оферта № 19107
Необзаведен
2023

Агенция Home Place Ви представя жилище в прекрасна новострояща се сграда зад Делта МОЛ.

Сградата е с луксозни общи части, свободно паркиране във вътрешно дворче, озеленяване с места за отдих са предвидени по проект и в момента са в процес на изграждане.

Жилището гледа към вътрешния двор, което е прекрасна предпоставка за спокойна и тиха почивка в къщи и прибиране с най голямо удоволствие.
Изцяло западното изложение предлага единствено и само изключително ниски сметки за отопление през зимния период, тъй като независимо от това, че жилището е на втори етаж, слънчевите лъчи достигат дълбочината на стаите без никакъв проблем.

Сградата е изцяло завършена, предстои АКТ 16 в близките дни или няколко седмици, вътрешните довършителни дейности са в пълна сила и желаещите да притежават това тихо и спокойно местенце, могат да започнат дейности по вътрешния дизайн.

Апартамента разполага с голям коридор, в който може да бъде изграден килер, дрешник или перално помещение. Баня и тоалетна са заедно. Детска стая, родителска спалня и всекидневната са с излаз към невероятно голяма тераса обхващаща цялото жилище. Дограмата е с троен стъклопакет, което допълнително е невероятно облекчение за енергийните разходи за отопление и охлаждане на имота.

Ако този имот Ви е допаднал и се замисляте, дали да го видите - предлагам Ви да ме потърсите и съобщите кода на тази обява.

Брокер: Лидия Михайлова
Код: 19107
Тел: 0878 300 859

Сподели чрез:
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing