Пентхаус за продажба в кв. Бриз.

395000
Варна, Бриз
350 m²
Многостаен
7 етаж
Оферта № 12840
Обзаведен
2017

ИМОТ ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ЕСТЕТИ, ПРОСТОРЕН, С ФРОНТАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА...
Home place имоти има изключителното удоволствие да Ви предложи уникален имот на две нива в нова сграда, въведена в експлоатация / А-16 /през 2017г. Конкретният дом е разположен на ет. 7- ми и 8-ми етаж с аснсьор в кооперация с контролиран достъп и луксозно изпълнени общи части.
Разпределението е, както следва... на 1- во ниво е разположен ГОЛЯМ, ОТВОРЕН дневен тракт с обособени зони за отдих, трапезарна и кухненска около 55кв.м., с тераса, две спални с нормални размери, детска стая обособена за игри и забавления, перално/дрешник, три комбинирани санитарни възела> на 2- ро ниво има обособена кухня- трапезария и голяма тераса от, която се разкрива ПРЕКРАСНА ПАНОРАМНА МОРСКА ГЛЕДКА. Имотът е разположен самостоятелен на етажа и се предлага напълно оборудван и обзаведен с всичко необходимо за пълноценен и удобен начин на живот, с усет и вкус към детайлите. СТАТУТ НА АПАРТАМЕНТ, С ИЗЛОЖЕНИЕ- ЮГ/ИЗТОК/ЗАПАД. Сградата се намира в район с отлична инфраструктура и социална среда, с бърз и лесен достъп до всяка точка на града, детски и учебни заведения, търговски обекти, на минути пешеходно отстояние до МОРСКАТА ГРАДИНА. За допълнителна информация или оглед консултант продажби :
Гьокхан Ахмедов 0878 300729
КОД- 12840

 НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС, РАЗЧИТАЙТЕ НА НАШАТА КОРЕКТНОСТ, КОМПЕТЕНТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing