Панорамен апартамент за продажба в кв. Галата.

190000
chevron-left
chevron-right
Варна, Галата
158 m²
3-стаен
5 етаж
Оферта № 17721
Необзаведен
2008

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ ЗА КВАРТАЛА, ПРОСТОРНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ФРОНТАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА...
Home place недвижими имоти Ви предлага отличната възможност за покупка на ПРОСТОРЕН апартамент, в малка бутикова кооперация, разположен на ет. 5-ти с асанс. и луксозно изпълнени общи части.
Конкретният дом е със следното разпределение> коридор, голям дневен тракт с обособени зони за отдих, трапезарна и кухненска, две спални, килер, дрешник, комбинирано мокро помещение и две тераси. Имотът е напълно завършен до ключ и не е живяно в него, с осигурен удобен паркинг.
Апартаментът разполага със собствена тераса-40кв.м., разположена на 6- ти етаж, която би могла да се обособи, като прекрасна лятна градина.
Жилището е с климатичка инсталация- Дайкин, СОТ, пожароизвестителна система. Възможност за покупка на партерен гараж с автоматизирано отключване, ток, вода и топла връзка със сградата. Кооперацията се намира в непосредствена близост до морския бряг, на тихо и спокойно място.
Ако желаете да живеете на това прекрасно място, в най-южната част на гр. Варна, но същевременно с това да имате всички необходими удобства за удобен и уютен начин на живот, оставам на разположение на тел. 0887 483 012 Зорница Димитрова КОД- 17721
Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing