Обзаведен етаж от къща зад окръжна болница!

199500
chevron-left
chevron-right
Варна, Окръжна болница
125 m²
Етаж от къща
3 етаж
Оферта № 17578
Необзаведен
1980

ТОП ЛОКАЦИЯ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ОТЛИЧЕН ИМОТ ЗА ЖИВЕЕНЕ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ГАРАЖ!
Предлагаме на вниманието Ви етаж от къща в района на Окръжна болница. Имотът се намира на трети етаж от четири етажна сграда с прилежаща изба и таванско помещение. Конкретният имот е саниран, сменени ВиК и Ел. инсталации, ПВЦ дограми, във входа е поставена домофонна система с контролиран достъп, и видеонаблюдение.
Жилището е организирано както следва: широко входно антре, СЛЪНЧЕВ хол, две ГОЛЕМИ спални, трапезария с кухненски бокс с излаз на остъклен балкон, таванско помещение- 16,5кв.м.СЪС САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ ОБОСОБЕНО ЗА ЖИВЕЕНЕ ИЛИ ИНВЕСТИЦИЯ , избено помещение - 16кв.м. СЪЩО ОБОСОБЕНО ЗА ЖИВЕЕНЕ И ПОДХОДЯЩО ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ.
Имота се продава с 1/3 идеални части от общите части на сградата и от правото на строеж, както и 1/3 идеални части от дворното място.
 
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 17578

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing