Нова къща в град Балчик

180000
Добрич, област, гр.Балчик
0 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 18682
Необзаведен
2023

МАСИВНА ТРИЕТАЖНА КЪЩА! ДВЕ ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА! В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ЦЕНТЪРА НА ГРАД БАЛЧИК, В ТИХА И СПОКОЙНА УЛИЦА!
'Houmе place недвижими имоти предлага на вниманието Ви прекрасен имот който може да бъде експлоатиран както за живеене така и с инвестиционна цел!
Конкретният имот се състои от ПРОСТОРЕН И СЛЪНЧЕВ ДНЕВЕН ТРАКТ - 100 кв.м. с височина от 3,60м. , който би могъл да бъде преустроен според вкуса и желанието на новият собственик.
Широки и удобни вътрешни стълби водят до втори етаж състоящ се от коридор, четири големи спални всяка от които със собствено санитарно помещение и тераса!
На полусутеренно ниво се намира помещение от 100 кв.м. със прозорци и излаз към вътрешен двор, което би могло да се се използва функционално за изба и голяма механа.
Възможност вътрешният двор да бъде облагороден за кът за отдих на новодомците или гостите на имота.

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД-18682

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing