Нова къща за продажба в кв. Бриз.

210000
chevron-left
chevron-right
Варна, Бриз
207 m²
Къща
-999 етаж
Оферта № 12242
Необзаведен
2021

ЛОКАЦИЯ БЕЗ АНАЛОГ, НОВО КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО, ФРОНТАЛНА МОРСКА ПАНОРАМА.
Home place имоти Ви предлага триетажна къща в кв. БРИЗ!
НЕСКРИВАЕМА МОРКА панорама се разкрива от всеки етаж. Изложението е ЮГОИЗТОК, което прави имота изключително светъл и топъл. Достъп по изцяло АСФАЛТОВ път!
Морската градина, супермаркети, шопинг центрове, спирки на градския транспорт и заведения се намират в непосредствена близост до имота.
Материалите, вложени в изграждането на къщата са висококачествени, отговарящи на всички стандарти за енергийна ефективност. РЗП от 210кв.м. и ЗП от 70кв.м. Завършена до ключ!
Разпределението е следното:
-ниво 0: две спални, офис, комбиниран санитарен възел и мокро помещение;
-ниво 1: всекидневна от 55кв.м с прилежаща панорамна тераса, комбиниран санитарен възел и коридор; денивелацията на парцела обуславя влизането в имота от това ниво;
-ниво 2: две спални, всяка от които с прилежаща панорамна тераса и комбиниран санитарен възел. Към домът има идеални части земя от дворното място. За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 12242
Ние ще бъдем с Вас от първия оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing