Модерен комплекс от еднофамилни къщи Св. Св. Константин и Елена

600000
chevron-left
chevron-right
Варна, област, к.к. Св.Св. Константин и Елена
150 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 9914
2023

Имоти Home Place представя луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи, разположен в сърцето на първия български морски курорт Св. Св. Константин и Елена. Тук може да намерите дом за вашето семейство, сред спокойствие и уют, в близост до морето. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо прохлада през лятото, топлина и светлина през зимата, комфорт през всички сезони.
Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност – вашият дом е вашата крепост.

Можете да избирате между няколко типа къщи – всяка с различно разгърнато пространство, предлагаща удобства, комфорт и уютна среда за всеки член на семейството.
Green Cottage се намира само на 400 м от морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот. Проектът включва 28 къщи.
Сградата е със съвременна, модерна и изчистена визия. Квадратните форми създават чувство за уют и сигурност. Имотът е двуетажен. Първият етаж е с площ от 107.50 кв.м. със слънчева и просторна дневна с кухня, коридор, санитарен възел, килер и веранда. Вторият етаж е с площ 134.26 кв. м. и на него са разположени 3 спални, като към всяка има прилежаща баня с WC, перално помещение и коридор.
Разстояния

100 м. до магазин LIDL
600 м. до търговски център „Приморски“
700 м. до манастир "Св. Св. Константин и Елена"
700 м. до Тенис кортове и Футболно игрище
750 м. до най-близкият плаж
900 м. до Аquahouse Thermal & Beach
1,3 км. до Екопарк Варна
8 км. до центъра на град Варна
8,4 км. до центъра на Златни Пясъци

Сподели чрез:
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing