Многостаен Апартамент с АКТ 16 в м-т Кабакум

348000
chevron-left
chevron-right
Варна, област, м-т Кабакум
286 m²
Многостаен
3 етаж
Оферта № 17584
Обзаведен
2023

Недвижими имоти Home Place продава многостаен апартамент с 232 кв.м. чиста площ в новооткрит, мултифункционален жилищен комплекс в м-т Кабакум.

Апартаментът е със североизточно изложение, разположен на етаж 3 от общо 6, в сграда с АКТ 16, луксозни общи части и асансьор.
Обявената цена на имота е за степен на завършеност "до ключ", като за клиентите, които предпочитат напълно обзаведено и оборудвано жилище сме подготвили и два допълнителни варианта на обзавеждане - "стандарт" и "премиум".

Комплексът е от затворен тип, със собствена инфраструктура и собствено езеро насред уникална дъбова гора, разположена на 15 минути от плаж Кабакум.
Концепцията е обмислена до най-малкият детайл, като главната цел е не просто да предлага идеалното място за почивка, но и сигурна, дългосрочна инвестиция за всеки бъдещ собственик.
Собствен зелен парк с езеро, СПА център с целогодишен басейн, джакузи, бар, барбекю зона, велоалеи с велосипеди под наем, както и голф колички са само част от привилегиите, които ще радват обитателите на комплекса.
В същата сграда предлагаме за продажба още 40 завършени до ключ апартамента, с което сме сигурни, че ще успеем да предложим най-добрият вариант спрямо вашето търсене!

За повече информация и оглед се свържете с мен на посоченият телефонен номер и цитирайте код на обява:
№ 17584
Георги Георгиев
0878300780

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing