Многостаен апартамент до Бизнес Хотел срещу пл. ''Лаврентий''

129000
chevron-left
chevron-right
Варна, Бизнес хотел
100 m²
4-стаен
5 етаж
Оферта № 18049
Полуобзаведен
1987

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ - НА МИНУТИ ОТ КАТЕДРАЛНИЯ ХРАМ, ГОЛЕМИ ПЛОЩИ, ДОБРО ОБЩО СЪСТОЯНИЕ...РЕАЛНА КВАДРАТУРА!
Home Place недвижими имоти Ви предлага апартамент с четири самостоятелни стаи от типа нов панел / 1987г. / в района на Бизнес Хотела, срещу площад Лаврентий. Имотът е разположен на 5-ти етаж с асансьор, и се състои ПРОСТОРЕН хол, две СЛЪНЧЕВИ спални, Г-образна кухня - трапезария, три санитарни помещения, килер, две ГОЛЕМИ тераси, маза. На полуетажа е разположена обща стая , подходяща за използване от съседите на 5-ти етаж. Жилището е в добро общо състояние, в добре поддържана сграда и общи части с контролиран достъп.
В районът има детска площадка, паркинг без синя зона, в близост до бензиностанция, Катедрала и удобен транспорт до всяка част на града.

Ние ще бъдем с Вас от първия оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме за коректност, компетентно и професионално отношение, както и за изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. За допълнителна информация или оглед - 0899944457 Велизар Обрешков КОД- 18049

Сподели чрез:

За контакти:

Велизар Обрешков

0899944457 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing