Магазин за продажба в района на Колхозен пазар.

73000
chevron-left
chevron-right
Варна, Колхозен пазар
49 m²
Магазин
0 етаж
Оферта № 19789
Необзаведен
2010

КОМУНИКАТИВЕН РАЙОН, СТАТУТ, ЛИЦЕ, ВИСОЧИНА...
Home place недвижими имоти Ви предлага търговски обект в района на Колхозен пазар, със статут на магазин/офис. Имотът се намира на партерен етаж в жилищна сграда с АКТ 16 от 2010г.
На обща площ от 49кв.м. са разпределени търговска/мострена зала, която много лесно може да се раздели с преградна стена за да станат две с височина 3.20 и комбиниран санитарен възел.

Помещението се намира в комуникативната централна част на града до Макдрайв, Колхозен пазар, Зимно Кино Тракия, на пешеходно разстояние от Центъра на града, в близост до големи пътни артерии, вериги магазини Билла, БулМаг и др, автобусни спирки, училища - на крачки от ОУ ''Цар Симеон I '', детски градини, бизнес центрове, здравни заведения, аптеки и др.

Имотът е чудесна инвестиция както за търговия, козметично студио, така и за офис/кабинет или ателие за различни дейности.
ГАРАНТИРАН ДОХОД ОТ НАЕМ .

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 19789

Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС...

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing