Магазин с голямо лице до Гранд мол на главен булевард.

350000
chevron-left
chevron-right
Варна, Гранд Мол Варна
222 m²
Магазин
0 етаж
Оферта № 9796
Обзаведен
1985

Имоти Home Place предлага магазин за продажба на главният булевард в града Владислав Варненчик в близост до Гранд мол и Варна мол!

Квадратурата на имота е 222 м2, като витрината е с лице към бул. Владислав Варненчик и е с дължина 14 метра. Височината на помещенията е3,50м. Имота е разположен на две партерни нива с три самостоятелни входа, като всеки един е с удобен достъп. Главното ниво на откъм булеварда е 166м2 и се състои от голяма търговската зала е тип open space, която може да се преустрои според нуждите на вашият бизнес. Състои се от търговска зала, две санирани помещения, офис, склад, тераса, два входа и вътрешен товарен асансьор към второто ниво със складова площ от 66м2, която е със самостоятелен вход.

Имотът може да бъде използван и за други дейности, като магазин за промишлени стоки, куриерски услуги, офис, нотариална кантора, фризьорски или козметичен салон, шоурум и др.

Локацията е изключително комуникативна, на метри от спирка, бул.Владислав Варненчик и бул. Левски, Гранд мол и Мол Варна. Паркирането в района е безпроблемно благодарение на няколкото големи паркинги около магазина.

За повече информация и огледи Стоян Стоилов 0878300519

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing