Луксозна къща за продажба в м-ст Манастирски рид.

449900
chevron-left
chevron-right
Варна, област, м-т Манастирски рид
245 m²
Къща
-999 етаж
Оферта № 16739
Обзаведен
2022

ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВО, НЕСКРИВАЕМА МОРСКА ПАНОРАМА ОТ КОТА О...

Home place недвижими имоти представя на вашето внимание новопостроена двуетажна къща в м-т Манастирски рид с А-16 от 2022г..

Имотът е с РЗП- 245кв. м, разпределени както следва:

Първи етаж: дневна с кухня, баня, санитарен възел, мокро помещение, гардеробно, сервизно помещение и топла връзка към гараж за два автомобила.

Втори етаж: две спални с дрешници и баня със санитарен възел към всяка стая, както и обща тераса, от която се разкрива невероятна морска панорама

Къщата е изградена с висококачествени материали, което включва тухла Винербергер Porotherm 25 N+F, немска топлоизолация, водоотблъскваща и дишаща 12,5см Multipor, фасадата е окачена от фиброцимент, вътрешни варови мазилки и шпакловки, боя на варова основа.

Отоплението и охлаждането са с термопомпа от най висок клас, има изградено водно подово в цялата къща.
Изгадена е пречиствателна и омекотителна система за водата за целия имот и допълнителна система за питейна вода. Изградено видеонаблюдение с 8 камери, СОТ, интернет и ТВ. Дворът е 505кв.м., а градината на имота е с автоматично напояване, с пръскачки и капково.
Достъпът до къщата е изцяло по асфалтов път.

 Ако желаете да живеете на тихо и спокойно място и същевременно с това да имате всички необходими удобства за пълноценен начин на живот, не се колебайте да се обадите на тел. 0887 483 012 консултант продажби- Зорница Димитрова КОД- 16739
Ние ще бъдем с Вас от първия оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме за коректост, компетентност и професионално отношение, както и за изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing