Къща в Идеален Център на гр. Варна

194670
chevron-left
chevron-right
Варна, Лятно кино Тракия
275 m²
Къща
-999 етаж
Оферта № 19033
Обзаведен
1976

Изключителна къща намираща се в центъра на гр Варна, търси своите нови собственици.

Агенция Home Place има възможността да ви запознае с къща притежаваща духа на камъка, спокойствието на малкото дворче на вътре от улицата и своя лек загадъчен силует на старото стройтелство.

Къщата има следното разпределение.

Етаж едно е със стая около 20 м2 тип механа ползваща се като кухня за готвене /също и тип маза/ с добре изразена каменна стена, две ниши, пералня, малък хладилник, малка готварска печка, лята мивка, трапезна маса с кухненски диван. Втора стая също около 20м2 всекидневна с маса, лята мивка и трапезна маса за хранене. Баня и тоалетна се намират на първия етаж. Към този етаж се влиза от предверие от двора, или по вътрешни дървени стълби от горния етаж. Височината на първия причемен етаж е около 2.10 м

Етаж втори се състои от голям коридор дълъг 7.5 м и широк 2 м. Стая всекидневна с мека мебел, диван и гардероб, отново обширна около 20 м2 и втора стая също всекиедневна с мека мебел, ниска маса и допълнителен диван. Височината на втория етаж е 3.40 м.

Поддържана, много добре обгрижвана къща с ремонтиран битумен покрив.

Отвън на двора има стопанска постройка.

Много добър имот както за инвестиция в строителен план, така и за живеене на голямо семесйтво, или дори може да бъде превърната в двуфамилна къща.

Брокер Лидия Михайлова
Код 19033
Тел 0878 300 859

Сподели чрез:
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing