Къща - Левски

119000
Варна, Левски
90 m²
Етаж от къща
1 етаж
Оферта № 21272
Обзаведен

Агенция за недвижими имоти ХОУМ ПЛЕЙС предлага на своите клиенти етаж от къща самостоятелен вход в квартал Левски 1,
1-ви етаж от двуетажна къща
Имотът е след направен ремонт. Етажът е с площ от 60 кв.м (антре, коридор, спалня, хол, малка кухня, перално помещение, баня и тоалетна). Отделно към имота върви боксониера на полусутерен 22 кв.м., напълно пригоден за живеене със самостоятелна баня с тоалетна, също и избено помещение 8 кв.м. Полусутерена и избеното помещение са с отделен вход. Общо застроената площ на продавания имот е 90 кв.м. Към него има двор с паркомясто 110 кв.м.
Имотът е пригоден за директно за нанасяне, продава се напълно мебелиран, с ламинат, обзаведен с климатик и пералня. Къщата е с канализация, има стабилен дебел 40 см. зид от тухли единички и бетонни плочи между етажите. Сменена е старата ел. инсталация.
Парцелът е ъглов. Изложението е южно. От другата страна на улицата няма сгради, а много голяма, добре екипирана детска площадка, градинка с дървета и баскетболно игрище. До игрището има фитнес клуб.
Районът е тих и спокоен, застроен предимно с други двуетажни фамилни къщи с дворове.
Имотът е на 200 м. от централния варненски булевард Левски от автобусна спирка. По дългия 6 км булевард има само едно кръстовище със светофари и се стига бързо и удобно до много части на града, включително и до магистралата за курортите и плажовете северно от града.
В близост до къщата има две детски градини, основно училище, Техническия университет на Варна всички на разстояние от 500 до 600 метра, няколко магазина (вкл. Лидл), кафенета, заведения за бързо хранене, бензиностанция, две аптеки, изипей, стадион Черно Море и новостроящият се стадион Варна .
На 900 метра се намират двете най-големи болници на Варна - УМБАЛ Света Марина и Военна болница. На 450 метра е Медицински комплекс Майчин дом .
за повече информация - 0878300780
Метин Реджеб
код по обява - 21272

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing