Функционален апартамент за продажба в кв. Чайка.

102990
chevron-left
chevron-right
Варна, Чайка
80 m²
3-стаен
7 етаж
Оферта № 12919
Полуобзаведен
1975

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ, РЕАЛНИ ПЛОЩИ, ВЪТРЕШЕН, СЛЪНЧЕВ...

Home place имоти Ви предлага за продажба светъл, слънчев и много топъл апартамент в най- зеления квартал, в близост до Морската градина!
Имотът е разположен на седми етаж от осем с асанс. и няма външни стени, три от стаите са изцяло с южно изложение! Отлични общи части на сградата!

Имотът е оптимално, функционално разпределен в коридор, кухня, две еднакво големи стаи от двете и страни, голям балкон пред трите стаи, спалня с излаз на тераса, два отделни санитарни възела в и килер. Прилежащо избено помещение (мазе) и таван.
Жилището е подготвено за ремонтни дейности, освободено от мебели и лични вещи. Имотът е с голям потенациал и възможност за обособяване на две спални и всекидневна с кухненска зона. Имотът е с изцяло подменена ПВЦ -дограма и естествен паркет във всички стаи.

Пред блока има много простор, зелени площи, детски площадки и градина, парк, автобусна спирка, учебни заведения и търговски обекти. За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 12919

Ние ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката. Гарантираме коректност, компетентност и професионално отношение. Изрядност на документите след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing