Ексклузивно !Обзаведена стоманобетонна фамилна къща !

315000
Варна, Виница
330 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 17249
Обзаведен
1985

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ HOME PLACE !

Представя на вашето внимание !

Фамилна къща с изключително здрава конструкция от стоманобетоннен скелет и двойна тухла !

Строена през 1985г и разположена върху площ от 770кв.м РЗП от 330 кв.м разпределени на три етажа партер и сутерен с три мази от между 10 и 12 кв.м всяка както и гараж от 15 кв.м.

На партерното ниво е разположен апартамент състоящ се от три стай със следното разпределение Хол / Отделна кухня / Спалня / Баня + Тоалет /

Първи Втори и Трети етаж разполагат с топла връзка която съедниява етажите а на всеки етаж е разположен по един апартамент със следното разпределение / Хол / Отделна кухня / Спалня / Баня / Отделен Тоалет / .

Къщата разполага с Три големи тераси от 15 кв.м до 17 кв.м от които се вижда и МОРСКА ПАНОРАМНА ГЛЕДКА на цяла Варна Морето и Районът.

Къщата включва и екстри като бойлер свързан със слънчеви панели ! както и парно свързано към всеки апартамент като има опция да се спира или пуска даден етаж по отделно / разполагаме и с климатици на всеки етаж както и цялостно обзавеждане покриващо нуждите на едно домакинство /

Къщата се намира във Виница на комуникативна локация а именно на 400 м от главният път и пътят до нея е асфалтиран !

За ЖИВЕЕНЕ или ИНВЕСТИЦИЯ имотът ще предостави за вас най-доброто от себе си !

ЦЕНА 315.000 Евро

Тел : 0878 300 765

Брокер / Консултант недвижими имоти.

Джемил Ангелов.

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing