Двустаен панелен апартамент в кв. Възраждане.

60000
chevron-left
chevron-right
Варна, Възраждане 3
47 m²
2-стаен
7 етаж
Оферта № 16603
Обзаведен
1980

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! РЕАЛНА КВАДРАТУРА! ИЗТОЧНО ИЗЛОЖЕНИЕ! НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН AПАРТАМЕНТ! АСАНСЬОР В СГРАДАТА! ПРОСТОР И ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ! Предлагаме на вниманието Ви имот в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна! В непосредствена близост са множество магазини, супермаркет СБА, детски и спортни площадки, училище, детски градини, поликлиника и удобни спирки на градския транспорт до всяка точка на града.
 Жилището се състои от коридор, СЛЪНЧЕВА И ПРОСТОРНА дневна, кухня-трапезария, голяма тераса, санитарно помещение, изба. Подменени ПВЦ дограми, Ел и ВиК. На покрива е направена качествена хидроизолация, която предпазва жилището от неприятната влага и течове. Реновиран вход с контролиран достъп .
 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 06603

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing