Двустаен апартамент за продажба ново строителство в района на Погреби..

94900
chevron-left
chevron-right
Варна, Погребите
65 m²
2-стаен
3 етаж
Оферта № 20971
Необзаведен
2024

КОМУНИКАТИВЕН РАЙОН, ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ, РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ...
Home place недвижими имоти Ви предлага отличната възможност за покупка на двустаен апартамент, в новоизграждаща се кооперация, на Инвеститор с утвърдено име на пазара./ очакван А-14 месец май 2024г. /Конкретният имот е 65кв.м., разположен на ет.7/8 с асанс. и се състои от дневен тракт с обособена кухненска зона с тераса, спалня също с тераса, комбиниран санитарен възел и килер. Луксозна сграда, отговаряща на всички Европейски стандарти и норми за качество. Възможност за покупка на паркомясто или гараж.
Местоположението на сградата е ключово за града поради близостта до Катедралния храм и Идеалния център, множество училища и детски градини, градския пазар, спирки на обществения транспорт и множество търговски обекти и места за отдих и забавление.

За допълнителна информация или оглед старши консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД- 20971

 Гарантираме Ви за професионално и коректно отношение през целия процес на покупката, изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. Съдействаме при нужда от кредитиране със всички водещи Банки, при най- изгодни условия за нашите клиенти.

 НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing