двустаен апартамент в ЖК. Кайсиева градина, за продажба

63500
chevron-left
chevron-right
Варна, Кайсиева градина
58 m²
2-стаен
3 етаж
Оферта № 12772
Необзаведен
1986

АТРАКТИВНА ЦЕНА ЗА РАЙОНА! БЕЗ ПРЕХОД, НОВ ПАНЕЛ! ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! ОБШИРНО МЕЖДУБЛОКОВО ПРОСТРАНСТВО С МНОГО ЗЕЛЕНИНИ ПЛОЩИ!
Предлагаме на вниманието Ви, апартамент разположен на трети етаж от осем етажна сграда в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Районът се характеризира с тревни площи, зеленина и простор, свободно паркиране в широки околоблокови пространства. Отлично изградена инфраструктура, в непосредствена близост се намират детска градина, детски площадки, училище, супермаркети, пазар, спирки на градския транспорт до всяка точка на града.
Разположението на имота е както следва : широк коридор, СЛЪНЧЕВ хол, кухня с излаз на обща тераса пред двете стаи, спалня,килер, санитарно помещение, изба. ТРИТЕ СТАИ НА ЖИЛИЩЕТО СА С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ! 
Имота се нуждае от ремонт, но е с невероятен потенциал и възможност за преустройство на жилищната площ! Подходящо както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.
 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Цеци Генчева 0878300984 КОД- 12772

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing