Двустаен апартамент в кв. Младост 1

74200
chevron-left
chevron-right
Варна, Младост 1
59 m²
3-стаен
1 етаж
Оферта № 18531
Необзаведен
1980

Home place ООД недвижими имоти Ви предлага панелен апартамент, разположен на ет.1/7 с асансьор., в саниран вход, в непосредствена близост до училище Гео Милев , пазар Младост, до спирка на градски транспорт, медицински център!
 Конкретният имот се състои от коридор, ПРОСТОРЕН хол, ГОЛЯМ спалня, кухня-трапезария, килер, два отделни санитарни възела и две тераси. 
Жилището е в състояние за ремонт , но с реална възможност за функционално преобразуване на площите във АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ И ДНЕВНА! ВЪТРЕШНО ЖИЛИЩЕ , БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ. СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ В ОКОЛОБЛОКОВОТО ПРОСТРАНСТВО. Районът е с отлична социална среда и инфраструктура- детски и учебни заведения, търговски обекти и удобен транспорт до всяка точка на града.
 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД - 18531

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing