Двустаен апартамент в кв. Кайсиева градина

71500
chevron-left
chevron-right
Варна, Кайсиева градина
45 m²
2-стаен
1 етаж
Оферта № 19215
Полуобзаведен
1985

НОВ ПАНЕЛ! ИЗЛОЖЕНИЕ ЮГ/ЮГОИЗТОК! СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН!НАПРАВЕН ОСНОВЕН РЕМОНТ! Предлагаме на вниманието Ви, апартамент ситуиран на 1-ти етаж от 9 етажна сграда, в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Районът се характеризира с тревни площи, зеленина и простор, свободно паркиране в широки околоблокови пространства. Отлично изградена инфраструктура, в непосредствена близост се намират детска градина, детски площадки, училище, супермаркети, пазар, спирки на градския транспорт до всяка точка на града.

Разположението на имота е както следва : широк Г-образен коридор, СЛЪНЧЕВА дневна с излаз на тераса, ПРОСТОРНА кухня-трапезария с усвоена тераса и ПОСТАВЕНА НОВА КУХНЯ, две санитарни помещения, изба. Подходящо както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем. Подменени врати и дограми , ламинат в кухнята и дневната, теракот в коридор и терасата саниран отвън и отвътре изолиран, терасата остъклена, сменени В и К ,и Ел. захранването в целия апартамент.

 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 19215

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing