Двустаен апартамент в кв. Чаталджа

125000
chevron-left
chevron-right
Варна, Чаталджа
50 m²
2-стаен
6 етаж
Оферта № 20412
Обзаведен
1980

'Home place'' недвижими имоти Ви предлага двустаен апартамент в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Имотът е среден, топъл, със западно изложение. Продава се с наличното обзавеждане и оборудване.

Апартаментът е напълно реновиран и предлага комфорт и стил. Състои се от две просторни спални, кухненски бокс, който е изнесен в коридора, създавайки функционално пространство. Кухненският бокс е оборудван с всичко необходимо за ежедневното готвене и удовлетворяване на вашите нужди. Напълно обзаведен и оборудван с нови електроуреди. Има тераса, която осигурява прекрасна гледка и добавя допълнително пространство за отдих. Имотът е климатизиран , гарантиращ топлина през студените зимни дни и прохлада през горещите летни дни.
Допълнително удобство представлява наличието на маза, където може да съхранявате лични вещи и вещи за дома.

 
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 20412

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing