Двустаен апартамент в кв. Аспарухово.

63650
chevron-left
chevron-right
Варна, Аспарухово
64 m²
2-стаен
2 етаж
Оферта № 21422
Необзаведен
2024

ИЗГРАДЕНА СГРАДА, А-14, УТВЪРДЕН ИНВЕСТИТОР...
Home place недвижими имоти Ви предлага двустаен, тухлен апартамент в новоизградена сграда, на Инвеститор с утвърдено име на пазара с площ 64кв.м., разположен на ет.2/5 с асанс. и следното разпределение-  всекидневна с обособен кухненски бокс - 21.70 кв.м., спалня - 11.90 кв.м, баня със санитарен възел - 3.5 кв.м. СТАТУТ НА АПАРТАМЕНТ, с прилежаща изба с квадратура - 3.50 кв. м.
В изграждането на обекта са използвани всички най- съвременни технологии и материали, отговарящи на Европейските стандарти и норми- фасадна топлоизолационна система- 10 см., преградни вътрешни и външни стени - тухли Климатон Класик. Общите части на сградата ще бъдат завършени с гранитни стъпала и алуминиеви парапети. Имотът се издава по БДС- стандарт, което дава отличната възможност на новия собственик да го довърши по свой усет и вкус. Възможност за покупка на паркомясто или гараж. Районът се характеризира с отлична инфраструктура и социална среда- детски и учебни заведения, търговски вериги, в съчетание с чист въздух, спокойствие и близост до гора и море.
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Зорница Димитрова 0887 483 012 КОД-21422
 Ние ще бъдем с Вас от началото до финализиране на Вашата покупка. Гарантираме Ви за компетентност, коректност и изрядност на документацията след обстойна проверка на собствеността. Съдействаме при нужда от кредитиране със всички водещи Банки,при най- изгодни условия за нашите клиенти.
 НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing