двустаен апартамент с Г-образна кухня, във Владиславово за продажба

72000
chevron-left
chevron-right
Варна, Владиславово
80 m²
3-стаен
6 етаж
Оферта № 13673
Необзаведен
1990

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА! БЕЗ ПРЕХОД, НОВ ПАНЕЛ! ОБШИРНО МЕЖДУБЛОКОВО ПРОСТРАНСТВО С МНОГО ЗЕЛЕНИНИ ПЛОЩИ!  СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ! 
Предлагаме на вниманието Ви, апартамент разположен на шести етаж от осем етажна сграда в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Районът се характеризира с тревни площи, зеленина и простор, свободно паркиране в широки околоблокови пространства. Отлично изградена инфраструктура, в непосредствена близост се намират детска градина, детски площадки, училище, супермаркети, пазар, спирки на градския транспорт до всяка точка на града.
Разположението на имота е както следва : широк коридор, СЛЪНЧЕВ хол, Г-образна кухня с излаз на тераса , УЮТНА спалня, килер, две санитарни помещения, изба. Апартаментът е със сменена ВиК инсталация, санитарните помещения са с нов фаянс и теракот, саниран имот, двете тераси за затворени с подменени ПВЦ дограми. 
Имота не се нуждае от драстичен ремонт, с невероятен потенциал е, и възможност за преустройство на жилищната площ в тристаен апартамент! Подходящо както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.
 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД-13673
Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing