Двуетажна новопостроена къща в местност Сотира

299000
chevron-left
chevron-right
Варна, м-т Сотира
222 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 12635
Необзаведен
2022

Недвижими имоти HOME PLACE предлага на вашето внимание УНИКАЛНА Новопостроена къща с морска панорама в местност Сотира.

Имотът се намира на 5 км от центъра на града и е в близост до спирки на градския транспорт, училища, детски градини, хранителни магазини, аптеки, болници и тн.

Достъпът до къщата е по бетониран път.

Къщата е на два етажа с РЗП 222кв.м.

Разпределение :

-първия етаж: антре, дрешник, баня с тоалетна, техническо помещение, общо помещение - дневна, трапезария и кухня с килер, от която се излиза на веранда с предвидени мивка, плот и барбекю.

-втория етаж: три спални, едната със собствена баня и тоалетна, още една баня с тоалетна и перално помещение. В баните има монтирани вградени душове, линейни сифони и структури. Две от спалните имат обща голяма тераса, която може да бъде преградена по желание. Третата спалня е с малка самостоятелна тераса. Покрива е със плоча изолиран и може да се използва за склад с капандура.

Изградени са масивни огради

Входът на имота е с плъзгаща се врата. Къщата е построена с висок клас строителни материалитроен
Къщата следва да бъде завършена до БДС, с опционално подово отопление на първия етаж. Предвидено е отопление/охлаждане и с климатици - външните тела ще бъдат скрити в специално помещение, не по фасадата. Има предвидена и камина, която ще отоплява първият етаж и две от спалните на вторият етаж.

Дворът на къщата, която се продава е около 480 кв., самостоятелен, равен, ограден. Оградата е дръпната спрямо бъдещата улична регулация, но квадратура не е отнемана. Предвидено е място за паркиране на до 5-6 автомобила. Прекараниса СОТ и видеонаблюдение към всяка част на двора, окабеляване за интернет и кабелна телевизия. Къщата е ориентирана на югоизток. Партида за ток в парцела. В съседство има изградена частна канализация. Следва присъединяване към ВиК и канализационната мрежа по одобрен проект

КОД 12635

За повече информация и огледи : Денис Джафер 0894832278.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing