Двуетажна къща в м-т Ален мак

415000
Варна, област, м-т Ален Мак
225 m²
Къща
0 етаж
Оферта № 19851
Необзаведен
2023

ОТЛИЧЕН ДОСТЪП! ТИХ И СПОКОЕН РАЙОН С МНОГО ЗЕЛЕНИНА!  ИЗГРАДЕНА НОВА ЦЕНТРАЛНА КАНАЛИЗАЦИЯ! НА 50 М. ОТ СПИРКА НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ! ПОДХОДЯЩА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ЖИВЕЕНЕ ИЛИ ВАКАНЦИОНЕН ИМОТ! 

Модерно луксозно строителство построено с висококачествени материали от последно поколение и технологии отговарящи на всички европейски стандарти!

Хоум плейс - недвижими имоти предлагат на вниманието Ви къща за продажба по БДС. Дворът ще бъде озеленен, поставено осветление, зона за отдих с изградено барбекю. Имотът разполага с двор - 600кв.м., 225кв.м. РЗП и 3 паркоместа. Лесен достъп от асфалтов път на 100 м. от спирка и магазин като същевременно се намира на тихо и спокойно място  !

Отлична инвестиция, за нощувки или отдаване под наем, както и за целогодишно живеене . Изложението на къщата е ЮГ / ИЗТОК / ЗАПАД

 Къщата е проектирана и изпълнена да отговаря на изискванията за висок стандарт , да осигурява комфорт, спокойствие и модерен начин на живот!

Имота се състои от два етажа които функционално са разпределени като на първи етаж се намира ПРОСТОРНА И СЛЪНЧЕВА дневна с обособена зона за отдих - 45кв.м. , кухня - трапезария - 20кв.м. , три сервизни помещения. На втори етаж са позиционирани три СЛЪНЧЕВИ и ГОЛЕМИ спални , дрешник - 12кв.м., три сервизни помещения.

За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 19851

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing