Двуетажна къща в кв. "Трошево"

150000
chevron-left
chevron-right
Варна, Трошево
150 m²
Къща
-999 етаж
Оферта № 17955
Полуобзаведен
1966

"Home place " - недвижими имоти предлага на вниманието Ви имот в квартал Трошево с ЧЖП 150 кв. м. , дворно място 178 кв.м. в което са разположени две самостоятелни къщи.
Кварталът се намира в в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна! В непосредствена близост са множество магазини, МОЛ Варна, детски и спортни площадки, у-ще 'Добри Чинтулов', детски градини, поликлиника и удобни спирки на градския транспорт до всяка точка на града.
Разположението както следва: първи етаж ( полуприземен )- антре, голям коридор, които е пригоден за кухня с трапезария, голям хол и спалня.
втори етаж - голям коридор, отделна кухня, голям хол и спалня.
в другата част на двора има и друга постройка, която е пригодена за живеене, състояща се от кухня, хол и тавански етаж със спалня.
Къщата е подходяща за 3 семейства. Има нужда от ремонт, но с възможност за преустройство и преобразуване на площите .

 За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 17955
Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing