Двуетажна къща с хубав двор в село Здравец.

146900
Варна, област, с.Здравец
130 m²
Къща
2 етаж
Оферта № 18295
Обзаведен
1985

Имоти Home Place има удоволствието да Ви представи за продажба самостоятелна къща в с. Здравец. В парцела от 645кв.м. има разположена къща два етажа с РЗП от 130 кв.м. и допълнително изградена затворена беседка за събиране. Разпределението на къщата е просторен хол, кухня, спалня и баня и тоалетна. Достъпа до вторият етаж е чрез вътрешно стълбище. На вторият етаж има просторна стая с изглед към двора и прекрасна гледка към гората, коридор, две спални и баня с тоалетна.
Къщата е основно ремонтирана и реновирана /през 2010г./, като са подменени изцяло всички ВиК и ел.системи. Поставена е ПВЦ дограма и външна изолация. Предлага се напълно обзаведена и оборудвана-готова за нанасяне. Къщата е изградена със стоманобетонна конструкция.

Има нова изградена беседка с прекарана ВиК система , оборудвана кухня.
Външно барбекю, складово помещение, навес и голямо помещение за инструменти и дърва за камината.
Двора е добре поддържан и е с правилна форма, има действащ кладенец, насаждения от плодовити овощни дръвчета като смокини, ябълки, череши и др.

Имотът се намира на 15 км. от центъра на гр. Варна, в едно от най-предпочитаните населени места. Селото има новоизградена църква, хранителни магазини, кметство, детска площадка, туристически комплекс. Достъпа е с отличен асвалтов път.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing