четиристаен апартамент за продажба в района на Колхозен пазар за продажба

145000
chevron-left
chevron-right
Варна, Колхозен пазар
110 m²
4-стаен
5 етаж
Оферта № 13694
Обзаведен
1970

ТОП ЛОКАЦИЯ ЗА РАЙОНА! В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ЕЛИТИС-КОЛХОЗЕН ПАЗАР ! СТАРА ТУХЛА, РЕАЛНА КВАДРАТУРА! СРЕДЕН АПАРТАМЕНТ БЕЗ ОТСТЪПИ И СКОСОВЕ. ПРАВИЛНИ ФОРМИ НА СТАИТЕ! Предлагаме на Вашето внимание жилище ситуирано на среден пети етаж от седем етажна сграда с асансьор!
Имотът се състои от широк коридор, ГОЛЯМ хол с кухня трапезария с излаз на тераса, две УЮТНИ спални също с излаз на тераса, две санитарни помещения, килер, изба. Апартаментът е в много добро състояние, подменени ПВЦ дограми, външни ролетни щори, продава се ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН! Разположен на много комуникативно място в район с добра инфраструктура, в близост до детска градина, училище, спирки на градския транспорт.
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД-13694

Ние ще бъдем с Вас от първия оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing