Четиристаен апартамент за продажба в кв. Чайка.

250000
chevron-left
chevron-right
Варна, Чайка
213 m²
4-стаен
7 етаж
Оферта № 12191
Необзаведен
2022

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ, ПРОСТОРЕН, ПАНОРАМЕН...

Home place имоти Ви предлага апартамент кв .Чайка в нова, готова сграда с отлично качество и чиста площ от 213кв.м. Конкретният дом е разположен на ет.7/7 с ас. и е самостоятелен обект на това ниво.
Разпределението е, както следва> коридор, ГОЛЯМ дневен тракт с обособени зони за отдих и кухненска, три спални с нормални размери и правилна форма, две мокри помещения и два санитарни възела. Към жилището има тераса- 70кв. м.
Имотът е с ФРОНТАЛНА, МОРСКА ПАНОРАМА, а в близост се намират училища , детски градини, на 5мин. пешеходно растояние от МОРСКАТА ГРАДИНА. Степен на завършеност- БДС, очакван пусков срок юли месец.  За допълнителна информация или оглед се свържете с мен на тел. 0887 483 012 - Зорница Димитрова КОД- 12191 Ние ще бъдем с Вас от самото начало до финализирането на успешната Ви сделка. Гарантираме за коректност, компетентно и професионално отношение, както и за изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Сподели чрез:

За контакти:

Зорница Димитрова

0887483012 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing