Четиристаен апартамент / в близост до Трета Природоматематическа гимназия.

103900
chevron-left
chevron-right
Варна, Зимно кино Тракия
111 m²
4-стаен
5 етаж
Оферта № 9672
Полуобзаведен
1985

OTЛИЧЕН РАЙОН, ГОЛЕМИ ПЛОЩИ, СРЕДЕН ЕТАЖ, СЛЪНЧЕВ...
Home place Ви предлага ПРОСТОРЕН апартамент с четири ГОЛЕМИ стаи в предпочитан и много комуникативен район. Конкретният дом е с площ от 111кв.м., разположен на етаж пети от седем етажна зграда с асансьор, във вход с подменена дограма, контролиран достъп и приветливи и поддържани общи части. Разпределението е както следва: обширен коридор, позволяващ да се разположат всички необходими мебели за подобен тип помещение, ГОЛЯМ хол, всекидневна и кухненски бокс с обща тераса пред тях, две спални с правилна форма всяка с излаз на тераса, килер, две самостоятелни мокри/ сервизни помещения /. Апартаментът е много слънчев и топъл, с изложение- ЮГОИЗТОК, ЗАПАД, ВЪТРЕШЕН, БЕЗ КРАЙНИ СТЕНИ, прилежащо избено помещение- 10кв.м. Възможност за покупка на гараж на цена- 20 000Е. Имотът е без подобрения, но с потенциал и възможност за функционално преобразуване на площите и обособяване на трета спалня. Районът е отличен, характеризиращ се с много- добра инфраструктура- детски и учебни заведения, търговски и Административни сгради, Районен съд, Трета- Природоматематическа гимназия. ПРОСТОР, ВЪЗДУХ И МЕСТА ЗА СВОБОДНО ПАРКИРАНЕ.
За допълнителна информация или олгед оставам на Ваше разположение на тел. 0887 483 012- Зорница Димитрова Ние ще бъдем до Вас от самото начало до финализиране на изгодната Ви и успешна сделка.
Гарантираме компетентност, коректност и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВАМЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. КОД- 9672

Сподели чрез:
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing