BOTANIC GARDEN

92583
Варна, област, к.к. Св.Св. Константин и Елена
62 m²
2-стаен
1 етаж
Оферта № 17062
Необзаведен
2023

ХОУМ ПЛЕЙС
Представя на вашето внимание !
Двустаен апартамент в продажба в затворен новостроящ се комплекс в най предпочитания за отдих и почивка район на варна а именно Св.Св. Константин и Елена
Предлагат се също така едностайни двустайни тристайни и четиристайни апартаменти
Комплекс Ботаник Гарден е комплекс от затворен тип, обединяващ 3 жилищни сгради с общо 272 апартамента и подземни паркинги със станции за зареждане на електромобили.
Концепцията на проекта е насочена към сливането на човека с природата и създава предпоставки за едно по-добро социално общуване в комфортна и спокойна среда. Богато озеленяване с ниска и висока растителност, алпинеуми, открит басейн със солена вода и зони за отдих, ще ви гарантират пълноценни моменти с вашето семейство и същевременно ще отговорят на нуждата ви от уединение.
Тук се следва принципа на умното строителство с вградени системи за управление и контрол, висока енергийна ефективност и безкомпромисно качество на вложените материали.
Комплексът не само покрива изискванията на съвременния купувач, а ги надхвърля! От основите до покрива, всеки елемент от комплекса е обмислен до най-малкия детайл.
За повече информация и огледи позвънете на посочения телефон
ТЕЛ : 0878 300 765
Джемил Ангелов.

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing