3-стаен, Варна, област

195000
Варна, област, к.к. Св.Св. Константин и Елена
138 m²
3-стаен
2 етаж
Оферта № 16173
Необзаведен
2023

Хоум Плейс Ви предлага за продажба чудесен апартамент с две спални в новостроящ се жилищен комплекс без такса за поддръжка. Жилището се състои от просторен дневен тракт с обособен кухненски кът - 35,87 кв.м. и тераса , две спални по 14 кв.м., баня с тоалетна, килер/перално помещение и входно антре.

Апартментът ще бъде завършен по БДС - висок клас входна блиндирана врата, В и К и ел. инсталации, антенна инсталация за кабелна и сателитна телевизия, окабеляване за СОТ и видеонаблюдение. Климатизация: предвидено е място за поставяне на климатична система вътрешни и външни тела, както и отвеждането на кондензата и монтажа на тръбната връзка.

ЗА СГРАДАТА
Сградата разполага със собствен подземен паркинг с 40 броя паркоместа и 18 външни места за паркиране. Предвидени са места за зареждане на електромобили, паркинг за велосипеди, видео наблюдение и контрол на достъпа, детска площадка и беседка с барбекю.

ФАСАДА
Комбинация от окачена фасада изпълнена с висококачествена тънкостенна керамика и силиконова мазилка върху топлоизолационна система. Парапетите са от закалено стъкло и алуминий и перфорирана ламарина.
Висококачествена PVC дограма;
Топлоизолация 10см по изолационна система;
Покрив: плосък с изградена паро хидро и топлоизолационна система;
Входно фоайе: стени комбинация от латекс, гранитогрес. Таван – латекс;
Стълбище: стъпала от качествен гранитогрес, парапет по детайл от нераждаема стомана (инокс);
Асансъори: високотехнологични, електически, със спирка до всяко ниво на сградата;
Подземен паркинг: настилка от шлайфан бетон с разграфени парко места.

КОНСТРУКЦИЯ
Конструкцията на сградата е монолитна, частично безгредова, скелетна, с тухлени не носещи стени. Предвидена е външна топлоизолационна система от 10см. Външните и вътрешните преградни стени се изграждат от тухлена зидария с дебелина съответно 25см и 12см с тухли Wienerberger. Сградата е съобразена с всички изисквания за енергийна ефективност.

Комплексът е ситуиран в Св. Св. Константин и Елена, в близост до ключови булеварди, Двореца Евксиноград, спирки на градски транспорт.

КОД - 16173

При интерес към този имот агенция HOME PLACE може да съдейства за осъществяване на най-добра сделка. При нужда от финансиране, също така можем да съдействаме за договаряне на преференциални условия в едни от водещите банки.
За повече информация и огледи можете да се свържете с консултант продажби Даниела Димитрова 0878-300-927

Сподели чрез:

За контакти:

Даниела Димитрова

0878300927 office@homeplace.bg Всички оферти
apartmentcalendar-fullcrossline-spacing