Двустаен апартамент в кв. Възраждане 2

89000
chevron-left
chevron-right
Варна, Възраждане 2
63 m²
3-стаен
9 етаж
Оферта № 19095
Обзаведен
1980

Предлагаме на вниманието Ви апартамент в кв. Възраждане 2 Имотът е СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ!!! ОБЗАВЕДЕН!!! ТРИ ОТДЕЛНИ СТАИ!!! САНИРАН!!!
ПРЕКРАСНА ПАНОРАМА КЪМ ЕЗЕРОТО!!! РЕАЛНА КВАДРАТУРА!

Апартаментът се състои от просторна дневна с тераса, УЮТНА спалня, кухня - трапезария (с усвоена тераса), килер (преустроен в дрешник), отделни тоалетна и баня, изба.
Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване във вида на снимките!
Апартаментът е в отлично състояние - правен е основен и няколко текущи ремонта в периода 2010-2019 г. Основният ремонт обхващаше подмяна на подови покрития, дограми и инсталации. Всички стени и тавани са с гипсокартон и с минерална вата. Външните стени и покрива са санирани. Във всяка стая за отопление и охлаждане са монтирани три хиперинверторни климатика Mitsubishi . Кухнята е правена по индивидуален проект. Входната врата е метална.
Общите части са боядисани и със сменена дограма, поддържат се чисти, с ограничен достъп и с постоянно работещ асансьор. Ползва се професионален домоуправител.
Възраждане 2 е квартал който се намира в един от атрактивните и благоустроени квартали на града. В непосредствена близост са медицински комплекси, училища, детски градини, плувен басейн, спортен комплекс, супермаркети и спирки на градския транспорт. Широко околоблоково пространство с възможност за свободно паркиране- благоустроено, осветено и чисто. Връзката с центъра на града е бърза и лесна, както с личен, така и с градски транспорт .
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 19095

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ. 

Виж по-малко... Виж повече

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcalendar-fullcrossline-spacing